دلستان

عدس و خواص آن

به گفته کارشناسان تغذیه، عدس یکی از بهترین راه های تامین پروتئین کم چربی برای بدن ماست که سرشار از مواد معدنی، ویتامین ها، آنتی اکسیدان و فیبر است و خوردن روزانه آن می تواند به تقویت و بهبود قوای جسمانی ما منجر شود.عدس یکی از حبوباتی است که طبیعت آن معتدل ولی خشک است و پوست آن گرم و مغزش سرد می باشد. عدس دارای مواد مغذی، الیاف گیاهی، کربوهیدرات پیچ .... ث از دست رفتن مزه و خاصیت آن می شود.معمولا در پخت بسیاری از غذاهای پر ادویه، سرخ کردنی یا سوپ از عدس خشک استفاده می کنند. مصری ها عدس را یک غذای کامل می دانند و با آن، غذای بسیار محبوبی به نام کوشاری درست می کنند که عدس به عنوان یکی از مواد مهم در این غذا به کار می رود.هرگز فراموش نکنید پیش از استفاده از عدس حتما آن را خوب بشویید.   

متن کامل مطلب
مطالب مشابه
خواص کرفس  ،  خواص برگ و یک لیوان آب کرفس

خواص کرفس ، خواص برگ و یک لیوان آب کرفس

خواص نان جو

خواص نان جو

خواص تخم مرغ

خواص تخم مرغ

خواص آلو خشک

خواص آلو خشک

تازه ها
وضعیت مصدومیت کمال کامیابی نیا و خلیل زاده
9 کار ساده ای که به کمک آن می توانیم به کره زمین و خودمان کمک ک
فال روز سه شنبه 16 مرداد 1397
علائم کبد چرب و درمان انواع آن
طالع بینی سال 2015 برای ماههای مختلف طالع بینی سال 2015 برای ماههای مختلف
زندگینامه زندگینامه
هواپیمای شخصی چهره های مشهور جهان + تصاویر هواپیمای شخصی چهره های مشهور جهان + تصاویر
ترفندهایی برای عکاسی با موبایل ترفندهایی برای عکاسی با موبایل