دلستان

عدس و خواص آن

به گفته کارشناسان تغذیه، عدس یکی از بهترین راه های تامین پروتئین کم چربی برای بدن ماست که سرشار از مواد معدنی، ویتامین ها، آنتی اکسیدان و فیبر است و خوردن روزانه آن می تواند به تقویت و بهبود قوای جسمانی ما منجر شود.عدس یکی از حبوباتی است که طبیعت آن معتدل ولی خشک است و پوست آن گرم و مغزش سرد می باشد. عدس دارای مواد مغذی، الیاف گیاهی، کربوهیدرات پیچ .... ث از دست رفتن مزه و خاصیت آن می شود.معمولا در پخت بسیاری از غذاهای پر ادویه، سرخ کردنی یا سوپ از عدس خشک استفاده می کنند. مصری ها عدس را یک غذای کامل می دانند و با آن، غذای بسیار محبوبی به نام کوشاری درست می کنند که عدس به عنوان یکی از مواد مهم در این غذا به کار می رود.هرگز فراموش نکنید پیش از استفاده از عدس حتما آن را خوب بشویید.   

متن کامل مطلب
مطالب مشابه
خواص کرفس  ،  خواص برگ و یک لیوان آب کرفس

خواص کرفس ، خواص برگ و یک لیوان آب کرفس

خواص نان جو

خواص نان جو

خواص تخم مرغ

خواص تخم مرغ

خواص آلو خشک

خواص آلو خشک

تازه ها
حمایت پوریا پورسرخ و یوسف تیموری از تیم ملی در جام جهانی حمایت پوریا پورسرخ و یوسف تیموری از تیم ملی در جام جهانی
مدل مو مردانه برای افراد چاق مدل مو مردانه برای افراد چاق
آخرین وضعیت قرارداد وحید امیری با پرسپولیس آخرین وضعیت قرارداد وحید امیری با پرسپولیس
ایده های میکی موسی برای تزیین جشن تولد ایده های میکی موسی برای تزیین جشن تولد
مواد لازم شربت بار مواد لازم شربت بار
مواد لازم برای شربت پرتقال مواد لازم برای شربت پرتقال
روش تهیه انواع دمنوش های گیاهی روش تهیه انواع دمنوش های گیاهی
مواد لازم برای گراتن سیب زمینی مواد لازم برای گراتن سیب زمینی